Voorwaarden voor Individuele opleidingen bij Major Music DJ Lab.

Aanmelding.

Aanmelding voor elke individuele opleiding vindt online plaats via de diverse keuze bestelknoppen in de webshop, “DJ Junior van 8 tot 12 jaar” Individueel, “DJ Beginners vanaf 12 jaar” Individueel, “DJ Gevorderden Individueel”, “DJ Vergevorderde Individueel”, “DJ Pro Individueel”, “Muziek Producer Beginner Individueel”, “Muziek Producer Gevorderden Individueel”, “ Muziek Producer Vergevorderde Individueel” en “ Muziek Producer Pro Individueel”.  De keuze zal bevestigd worden met een bevestigingsmail voor aanvang van de individuele opleiding. De betaling van de individuele opleiding geschiedt alvorens de lessen beginnen via de aanmeldingsmail.

Betaling met bankpas.

Betaling gebeurt vooraf, online via de aanmeldingsmail.

Annulering – terugbetaling.

Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor de geplande start van de individuele opleiding. Daarna is de aanmelding bindend en wordt het bedrag niet gerestitueerd, ongeacht reden van afmelding. Ingeval annulering eerder dan 14 dagen voor het begin van de individuele opleiding wordt het cursusgeld, minus administratiekosten € 25,00 p.p., terugbetaald. Annuleringsvoorwaarden zie onderaan deze pagina.

Betaling en aanmelding.

Als er plaats is in de individuele opleiding zal er binnen 1-2 werkdagen contact met je worden opgenomen door Major Music DJ Lab. Vervolgens sturen we je een e-mail over de geplande datum en tijd, die door jou moet worden bevestigd. Vanaf dat moment geldt de aanmelding en wordt de bestelling uitgevoerd.

Wij behouden ons het recht voor van verandering van docent, evenals annulering/verlenging van de geplande opleiding vanwege ziekte, e.d..

Informatie over klachtenprocedure.

Als je een klacht hebt, neem dan contact op via: DJLab@MajorMusicStudios.com.

Voorwaarden voor Duo opleidingen bij Major Music DJ Lab.

Aanmelding.

Aanmelding voor elke duo opleiding vindt online plaats via de diverse keuze bestelknoppen in de webshop, “DJ Junior van 8 tot 12 jaar Duo”, “DJ Beginners vanaf 12 jaar Duo”, “DJ Gevorderden Duo”, “DJ Vergevorderde Duo”, “DJ Pro Duo”, “Muziek Producer Beginners Duo”, “Muziek Producer Gevorderden Duo”, “ Muziek Producer Vergevorderde Duo” en “Muziek Producer Pro Duo”.  De keuze zal bevestigd worden met een bevestigingsmail voor aanvang van de duo opleiding. De betaling van de duo opleiding geschiedt alvorens de lessen beginnen via de aanmeldingsmail.

Betaling met bankpas.

Betaling gebeurt vooraf, online via de aanmeldingsmail.

Annulering – terugbetaling.

Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor de geplande start van de duo opleiding. Daarna is de aanmelding bindend en wordt het bedrag niet gerestitueerd, ongeacht reden van afmelding. Ingeval annulering eerder dan 14 dagen voor het begin van de duo opleiding wordt het cursusgeld, minus administratiekosten € 25,00 p.p., terugbetaald. Annuleringsvoorwaarden zie onderaan deze pagina.

Betaling en aanmelding.

Als er plaats is in de duo opleiding zal er binnen 1-2 werkdagen contact met je worden opgenomen door Major Music DJ Lab. Vervolgens sturen we je een e-mail over de geplande datum en tijd, die door jou moet worden bevestigd. Vanaf dat moment geldt de aanmelding en wordt de bestelling uitgevoerd.

Wij behouden ons het recht voor van verandering van docent, evenals annulering/verlenging van de geplande opleiding vanwege ziekte, e.d..

Informatie over klachtenprocedure.

Als je een klacht hebt, neem dan contact op via: DJLab@MajorMusicStudios.com.

Voorwaarden voor Groepsopleidingen bij Major Music DJ Lab.

Aanmelding.

Aanmelding voor elke groepsopleiding vindt online plaats via de diverse keuze bestelknoppen in de webshop, “DJ Beginners Groep”, “DJ Gevorderden Groep”, “DJ Vergevorderde Groep”, “DJ Pro Groep”, Muziek Producer Beginners Groep”, “Muziek Producer Gevorderden Groep”, Muziek Producer Vergevorderde Groep” en Muziek Producer Pro Groep”.  De keuze zal bevestigd worden met een bevestigingsmail voor aanvang van de groepsopleiding. De betaling van de groepsopleiding geschiedt alvorens de lessen beginnen via de aanmeldingsmail.

Betaling met bankpas.

Betaling gebeurt vooraf, online via de aanmeldingsmail.

Annulering – terugbetaling.

Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor de geplande start van de groepsopleiding. Daarna is de aanmelding bindend en wordt het bedrag niet gerestitueerd, ongeacht reden van afmelding. Ingeval annulering eerder dan 14 dagen voor het begin van de groepsopleiding wordt het cursusgeld, minus administratiekosten € 25,00 p.p., terugbetaald. Annuleringsvoorwaarden zie onderaan de ze pagina.

Betaling en aanmelding.

Als er plaats is in de groepsopleiding zal er binnen 1-2 werkdagen contact met je worden opgenomen door Major Music DJ Lab. Vervolgens sturen we je een e-mail over de geplande datum en tijd, die door jou moet worden bevestigd. Vanaf dat moment geldt de aanmelding en wordt de bestelling uitgevoerd.

Wij behouden ons het recht voor van verandering van docent, evenals annulering/verlenging van de geplande opleiding vanwege ziekte, e.d..

Informatie over klachtenprocedure.

Als je een klacht hebt, neem dan contact op via: DJLab@MajorMusicStudios.com

Annuleringsvoorwaarden Major Music DJ Lab.

Wij hanteren onderstaande voorwaarden:

 1. Tot 14 dagen na inschrijving van een opleiding kan gratis en zonder opgave van redenen worden geannuleerd. Indien er al betalingen hebben plaatsgevonden door de student zullen deze binnen 30 dagen worden teruggestort.
 2. 7 dagen na inschrijving voor de opleiding of workshop ben je verplicht om de volledige kosten van de opleiding of workshop te betalen. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats. Major Music DJ Lab. is niet verantwoordelijk voor de deelname aan de lessen.
 3. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende datum en tijd van de opleiding of de workshop mogelijk, binnen 4 weken na eerder afgesproken datum en tijd of vervanging. De opleidingen zijn niet overdraagbaar naar andere deelnemers en of familie/vrienden.
 4. Betalingen die door ons zijn ontvangen zonder dat er een inschrijving via de website heeft plaatsgevonden worden beschouwd als een inschrijving. Zij worden alleen geretourneerd wanneer dit binnen de hierboven gestelde regels valt.
 5. Wanneer je, je hebt aangemeld voor een opleiding of workshop, waarvan de data zijn vastgesteld dient de factuur vóór de opleiding en of workshop te worden voldaan. Mits anders is overeengekomen. Je ontvangt na aanmelding een factuur, of je betaald via een webshop betaling.
 6. Je dient de annulering wel schriftelijk te doen door een e-mail te sturen naar: DJLab@MajorMusicStudios.com
 7. Annuleringsvoorwaarden Major Music DJ Lab.
 8. Wij hanteren onderstaande voorwaarden:
 9. Tot 14 dagen na inschrijving van een opleiding kan gratis en zonder opgave van redenen worden geannuleerd. Indien er al betalingen hebben plaatsgevonden door de student zullen deze binnen 30 dagen worden teruggestort.
 10.  7 dagen na inschrijving voor de opleiding of workshop ben je verplicht om de volledige kosten van de opleiding of workshop te betalen. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats. Major Music DJ Lab. is niet verantwoordelijk voor de deelname aan de lessen.
 11. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende datum en tijd van de opleiding of de workshop mogelijk, binnen 4 weken na eerder afgesproken datum en tijd of vervanging. De opleidingen zijn niet overdraagbaar naar andere deelnemers en of familie/vrienden.
 12. Betalingen die door ons zijn ontvangen zonder dat er een inschrijving via de website heeft plaatsgevonden worden beschouwd als een inschrijving. Zij worden alleen geretourneerd wanneer dit binnen de hierboven gestelde regels valt.
 13. Wanneer je, je hebt aangemeld voor een opleiding of workshop, waarvan de data zijn vastgesteld dient de factuur vóór de opleiding en of workshop te worden voldaan. Mits anders is overeengekomen. Je ontvangt na aanmelding een factuur, of je betaald via een webshop betaling.
 14. Je dient de annulering wel schriftelijk te doen door een e-mail te sturen naar: DJLab@MajorMusicStudios.com

 

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account