Studio Design

Major Music Studio Design is een onderdeel van Major Music Studios B.V. en bestaat uit een team van professionals die zich bezighouden met geluidsisolatie en akoestiek. Major Music Studio Design richt zich op het ontwerpen en bouwen van studios’s en thuisbioscopen. Major Music Studios werkt samen met verschillende partners met elk hun eigen specialisaties en producten, die we altijd toetsen aan de kwaliteitsstandaarden van Major Music Studio Design.

Professionele aanpak

Major Music Studio Design gaat voor een professionele aanpak van ieder project. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering zijn we betrokken bij jou als klant. Zo zorgt Major Music Studio Design er bijvoorbeeld voor dat de juiste persoon binnen onze onderneming jouw zaken behartigt.

Daarnaast heeft Major Music Studio Design veel oog voor detail en werken we met een goede planning. Bouwvertragingen komen bij Major Music Studio Design dan ook zelden tot nooit voor! Projecten doen we snel en accuraat, mede dankzij computergestuurde vervaardiging van producten.

Bouwteam

Het Major Music Studio bouwteam bestaat uit gepassioneerde vakmensen met een interne opleiding. Deze groep zelfstandigen is na een selectieprocedure aangenomen en brengt elk project tot een goed eindresultaat.

De mensen van Major Music Studio Constructions hebben veel kennis van akoestiek bij ons vergaard. Of het nu om ontkoppeling van wandsystemen gaat, of om de plaatsing van absorptiepanelen om jouw eerste reflecties weg te nemen. Deze mensen weten wat er wel en wat er niet kan in akoestiek en geluidsisolatie. Deze uitgebreide kennis van akoestiek onderscheidt ons van een reguliere aannemer.

Meten is weten

Iedere ruimte vraagt om een andere akoestische oplossing. De oplossingen die we bieden baseren we dan ook op metingen en berekeningen. Een goed gevoel voor design en toepassing in de specifieke situatie helpt ons om jouw project technisch én optisch tot een goed einde te brengen.

Individuele oplossingen en productiereeksen

Omdat we met meerdere stabiele partners werken, kunnen we niet alleen individuele oplossingen maar ook productiereeksen leveren. 

De producten van onze partners dienen uiteraard te voldoen aan de kwaliteitseisen van Major Music Studio Design.

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account