MAJOR MUSIC PRODUCTIONS

Major Music Productions

Bij Major Music Productions ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een betaalbare fotosessie, presskit, muziekvideo, videoclip, of aftermovie.

Of het nu een registratie is van beeldmateriaal, een live optreden, het maken van een videoclip of aftermovie. Wij zorgen er voor dat jouw optreden, feest of evenement perfect gepresenteerd wordt.

Wens je meer informatie of heb je vragen vul dan het contactformulier in. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Fotografie

De juiste beleving en sfeer moet je kunnen ervaren!

Een succesvol optreden, een spetterend feest of een evenement fotograferen is een vak apart! En dat hebben we door de jaren heen ook zeker ervaren.

Elk optreden, elke locatie en elk evenement is uniek. Daarom is een professionele fotograaf voor jouw optreden, feest, of evenement, geen optie maar een must. Professionele fotografen waar Major Music Productions mee samenwerken leggen de sfeer vast middels beeldmateriaal waardoor de sfeer nog lang aan jouw optreden, feest of evenement zullen laten herinneren!

Een foto moet je bijna horen ademen en de sfeer moet je als het ware nog kunnen beleven. De juiste belichting en de correcte instellingen zijn ingrediënten voor de beste foto’s. De afbeeldingen kunnen later gebruikt worden voor jouw social media, marketing kanalen, flyers en voor posters!

Een foto moet je aan de hele wereld kunnen laten zien! 

Presskit

Besteed aandacht aan beeldmateriaal voor jouw presskit en schakel een professionele fotograaf via Major Music Productions in. Major Music Productions werkt samen met professionele fotografen voor presskit, fotoshoots, op locatie en in de studio.

Videoclip

Als opkomend artiest of bestaande muzieklegende kun je niet zonder goede release en de juiste videoclip. Nu lijkt het maken van een professionele videoclip een kostbare onderneming, vaak is dat ook zo. Dat je met een flinke dosis creativiteit een indrukwekkende videoclip kunt opnemen bewijzen de mensen waar Major Music Productions mee samenwerken. Laat je inspireren door het slimme camerawerk en bedenk welke trucs jij kunt verzinnen om jouw video onderscheidend te maken!

Ons brein verwerkt 16.000 keer sneller beeld dan tekst!
Een verhaal komt dus sneller en beter over in een videoclip. Nu zet één video weinig zoden aan de dijk, want op een gegeven moment hebben mensen je videoclip wel gezien en wordt deze vergeten. Het is belangrijk om een videostrategie op te stellen voor jouw als artiest en daar helpen wij je graag bij. Of je nu een opkomend artiest of bestaande muzieklegende bent, een videoclip is interessant voor iedere artiest.

Aftermovie

Terugkijken op je succesvolle optreden, het spetterende feest, of dat te gekke evenement? Dan is Major Music Productions iets voor jou. Major Music Productions zorgt ervoor dat jouw optreden, het feest of het evenement vers in het geheugen van de bezoekers blijft. Daarnaast kan je op een effectieve manier de mensen ervan overtuigen dat ze jouw volgende optreden, feest, evenement niet mogen missen.

Of je nu een fotosessie, presskit, muziekvideo, videoclip, of aftermovie wilt laten maken van jouw optreden, het spetterende feest of dat te gekke evenement, bij Major Music Productions ben je aan het juiste adres.

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account