Studio Furniture

Wanneer je jouw studio hebt laten ontwerpen en laten bouwen mag het interieur van je ruimte daar niet voor onder doen. Major Music Studio ontwerpers schetsen met jou een compleet interieur dat naadloos aansluit op jouw visuele wensen waarbij ook gedacht wordt aan de akoestische en ergonomische waarde van jouw ruimte. Het uiteindelijke totaalplaatje zal resulteren in een harmonieus geheel waarin je met plezier zult werken.

Studio meubilair is zeer persoonlijk, natuurlijk zijn er aanbieders van standaard meubelen maar ook daar zal er altijd moeten worden gezocht naar de meest ideale opstelling. Wanneer er dan toevallig een aanbieder iets van jou gading aanbiedt, dan is net je kleur of afwerkingskeuze niet voor handen. Ook de lange levertijden zijn vaak een drempel in het nemen van de uiteindelijke beslissing. Wie wilt er immers 10 tot 12 weken wachten op een meubel uit Amerika of een ander ver land. Het is daarom dat er steeds meer mensen hun weg vinden naar Major Music Studio Design, dat elk denkbaar meubel voor je ontwerpt en in een kortere tijd kan leveren.

Hoe een dergelijk traject loopt is als volgt. Het studio meubel wordt in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor besproken. Tijdens dit gesprek worden zaken als de hoeveelheid apparatuur en de afwerking besproken waarbij wat handschetsen een eerste indruk gaan geven van hoe het studio meubel er uit kan komen te zien. Aan de hand van deze informatie maakt Major Music Studio Design een begroting voor de bouw en plaatsingskosten van het studio meubel.

Wanneer de kosten van het studio meubel in de lijn van jouw verwachtingen ligt, geef je opdracht en worden er 3D-tekeningen gemaakt en renders zodat je goed kunt zien hoe jouw studio meubel er uiteindelijk uit komt te zien. Na een laatste controle van jouw kant en een definitief akkoord zal het meubel worden vervaardigd. De levertijd is meestal maar 8 tot 10 weken, simpelere studio meubelen zijn zelfs eerder klaar. Natuurlijk duren de meer ingewikkelde meubelen wat langer om te vervaardigen, maar er wordt altijd sneller geleverd dan de import tijd uit Amerika!

Prijs is ook een belangrijk aspect in jouw zoektocht naar de beste koop, goed te weten is dat de studio meubels van Major Music Studio Furniture zeer scherp zijn geprijsd. Zeker wanneer je bedenkt dat de beste materialen en de meest geavanceerde apparatuur wordt gebruikt om jouw meubel te maken. De prijzen variëren van € 2.000,- tot, …. tja er zijn geen grenzen in het samenstellen van een mooi studio meubel bij Major Music Studio Furniture dus is er ook geen plafond prijs. Major Music Studio Furniture staat voor hoge kwaliteit met een eerlijke prijs voor elk studio meubel, wat jouw wensen ook moge zijn.

DJ’s en of Producers schakelen ons in wanneer het echt functioneel moet zijn!

Wil je studio furniture voor jouw studioruimte laten ontwerpen of informatie hierover neem dan vrijblijvend contact met ons op!

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account