MAJOR MUSIC EVENTS

Major Music Events

Major Music Events is als evenementen bureau voortdurend op zoek naar de beste locaties, inspirerende sprekers, verrassende entertainment, gezonde catering en interactie met de doelgroep. Wij staan bekend om onze obsessie voor perfectie. We zijn een team dat events organiseren. Jouw evenement moet het perfecte plaatje worden. Daarom zien wij erop toe dat locaties voortreffelijk worden gestyled met passende decoratie en branding. Met plezier zetten wij die fameuze extra stap, vanaf het uitnodigingstraject totdat de laatste gast tevreden het evenement verlaat. Of het nu gaat om het organiseren van een privé of zakelijk evenement, voor consumenten of B2B, grote of kleine groepen, in binnen- of buitenland: Wij creëren het evenement dat perfect bij jou past en een bijdrage levert aan het behalen van je doelstellingen.

Onze expertise

Bij ons evenementen bureau Major Music Events hebben wij de beschikking over een netwerk van gespecialiseerde professionals. Dan hebben we het over specialisten in events, producers, entertainment, decorateurs en geroutineerde culinaire crews. Als we de expertise niet hebben, halen we die in huis. Expertise delen om te kunnen vermenigvuldigen.

Die veelzijdigheid maakt ons bewezen meesters in het organiseren van, live shows, jubilea en bedrijfsfeesten, award shows, relatie-events, feesten en festivals.

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account