Design-aanpak

De ‘Design-aanpak’ door Major Music Studio Design is voor veel mensen al een begrip. Major Music Studio Design is namelijk erg gefocust op detail en werken alles tot in de puntjes af. De ‘Design-aanpak’ gaat als volgt:

Stap 1: Eerste contact met Major Music Studio Design

Meestal vinden onze potentiële klanten ons door middel van mond-tot-mondreclame van tevreden klanten, via de website of onze socials. Bij het eerste, vaak telefonische, contact maken we kennis met je en bespreken we de eventuele opties voor het project. Ook kunnen we een afspraak maken om op locatie te komen kijken of u komt naar de showroom van Major Music Studios.

Stap 2: Persoonlijke afspraak

Tijdens de eerste persoonlijke afspraak bespreken we met je tot in de detail wat de wensen en eventuele valkuilen zijn. Deze eerste afspraak bij ons in de showroom zien wij als investering in onze relatie met jou en is dan ook gratis.
Wanneer wij denken dat het nodig is, dan doen we een akoestische meting bij jou ter plaatse. Met deze meting kunnen we een reële begroting voor het project maken. Als er al gedetailleerde tekeningen bestaan, is een bezoek soms niet eens nodig. Op basis van onze ervaring kunnen we dan ook al een realistische begroting maken.

Stap 3: Offerte

Met de gedetailleerde informatie uit de persoonlijke afspraak gaan onze akoestische ontwerpers meteen aan de slag. Met bewezen rekenmodules maken zij snel een accurate begroting.
In een persoonlijk gesprek of via e-mail presenteren wij deze gedetailleerde offerte aan je. Eventuele aanpassingen houden we bij, zodat we een mooie definitieve begroting kunnen maken. Na het gesprek worden de eventuele aanpassingen verwerkt en krijg je deze definitieve offerte.

Stap 4: Planning

Na jouw akkoord op de offerte, maken we een planning. We denken de planning zorgvuldig uit, waardoor we de bouw efficiënt én snel kunnen uitvoeren.

Stap 5: Bouw van jouw studio of thuisbioscoop

De bouw wordt altijd door dezelfde mensen en zonder tussenpozen uitgevoerd. Door de zorgvuldige planning kunnen we de bouw doorlopend uitvoeren zonder gestopt te worden door bijvoorbeeld uitblijvende vergunningen.
Om de bouw soepel te laten verlopen hebben we bijna dagelijks contact met jou als klant. Wij plannen graag minstens éénmaal per week een bouwvergadering, zodat we eventuele wijzigingen snel kunnen doorvoeren. Voor meer én minder werk maken we direct een nieuwe offerte, zodat voor jou altijd duidelijk is wat het project gaat kosten.

De oplevering van jouw studio of thuisbioscoop doen we samen met jou als klant. Tijdens de oplevering documenteren we alle feedbackpunten. Dient er nog iets aangepast te worden? We doen de aanpassing meteen of uiterlijk binnen een week. Het facturatieproces loopt altijd synchroon met het bouwtraject: na de oplevering betaal je pas de laatste rekening.

Valt de ‘Desig-aanpak’ van Major Music bij jou in de smaak en wil je meer informatie over onze aanpak of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op!

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account