5 beste Dj software 2020

Ik herinner me de Halcion-dagen, nog maar vijftien jaar geleden, toen er alleen vinyl was. Dat klinkt inderdaad als boomer-technologie, zoals in de oudheid, maar tegenwoordig hebben muziekmakers zoveel kansen dat het je hoofd doet duizelen. Vinyl is er natuurlijk nog steeds, en sommigen zeggen dat het een grote comeback maakt, maar je kunt ook voor verschillende muziekbronnen gaan als je denkt dat je dat David Guetta-gen in je genenpool hebt: SD, CD of USB.

Maar de waarheid is dat DJ-software tegenwoordig koning is, omdat het wordt geleverd met alle opties die je nodig hebt als DJ of DJ-wannabe. Het beste van moderne DJ-software is dat je niet eens een toetsenbord en muis nodig hebt om hem te bedienen. Je kunt gewoon een goede koptelefoon gebruiken, DVS om je virtuele draaitafels te laten “draaien”, en de beste DJ-software, die ook compatibel is met CDJ’s; en voordat je het vraagt, maakt CDJ overigens voor de industriële clubstandaard.

Bovendien heb je dj-controllers, ook wel bekend als MIDI-controllers die met dj-software werken. Dit is eigenlijk het grootste voordeel van het gebruik van DJ-software: veelzijdigheid, omdat het compatibel is met vrijwel elke setup.

Of we het nu hebben over CDJ’s, een geavanceerde controller in een club of draaitafels, je kunt je muziekbibliotheek altijd en overal vanaf je laptop gebruiken, en het beste van alles is dat dj-software niet duur is. Als je je afvraagt ​​welke specifieke dj-software je moet kiezen, ben je hier op de juiste plek beland, aangezien we het onderzoek al hebben gedaan, dus dat hoeft niet. Onthoud ook dat de “beste DJ-software” relatief is, aangezien u degene moet kiezen die het beste voor u werkt in termen van een algemeen concept, lay-out enz., Dus maak je niet te veel zorgen welke applicatie je kiest ze doen immers allemaal bijna hetzelfde ”.

  1. TRAKTOR PRO
  2. SERATO DJ PRO
  3. REKORDBOX DJ
  4. ABLETON LIVE
  5. VIRTUALDj

TRAKTOR PRO

Traktor Pro van Native Instruments is misschien wel een van de beste DJ-software die er is, en de 3e generatie nu beschikbaar. Traktor Pro is een zware jongen in de “mixing” -markt en is enorm populair bij zowel amateurs als professionals, en de nieuwste generatie wordt geleverd met een overvloed aan frisse nieuwe functies, evenals een nieuwe interface.

De eerste generatie werd bijna 20 jaar geleden gelanceerd, in 2001, en de derde editie wordt geleverd met 4 virtuele decks in plaats van 2. Hoe meer, hoe beter, we weten het, maar het probleem met 4 virtuele decks is dat ze het Traktor-venster onoverzichtelijk maken een grote manier.

Bovendien kun je niet eens een browser en 4 open decks op een gewoon laptopscherm passen, dat wil zeggen dat de interface, hoewel vernieuwd, nu een beetje krap is. Het filtersectie is geweldig en wat nieuw is, is dat je eindelijk verschillende methoden voor creatieve verwerking aan elk kanaal kunt toevoegen. Een andere verbetering die het vermelden waard is, is dat je een soort emulatie krijgt van de klassieke Allen & Heath Xone: 92 clubmixer in plaats van de originele mixer.

De muisfunctionaliteit is nu beter dan ooit, en als u op zoek bent naar hands-on bediening, is Traktor Pro 3 misschien wel de beste keuze als u met Stantons Final Scratch 2-hardware werkt. Kortom, de Traktor Pro 3 DJ-software is al bijna twee decennia een verfijnd product en biedt ongelooflijke veelzijdigheid en tal van nieuwe functies, en wat echt geweldig is, is dat het in feite een betaalde upgrade is als je de Pro 2-versie al hebt, u hoeft dus niet de volledige prijs te betalen voor de nieuwe editie.

Major Music Nieuws

Corona Maatregelen

Persconferentie coronavirus 1 september: de situatie met corona in Nederland Op dinsdag 1 september waren premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer op

| Collabo’s 2 | Major Music |

Major Music Collabo’s, Mattisou en Milion. Greg A.K.A GoodLife en Gianni Don Carlo (zelf ook DJ’s en producers) willen artiesten samen laten komen om buiten

HET APELDOORNSE TERRASTIVAL

Saturday 1-8-2020 & Sunday 1-8-2020 Waar is Het Apeldoorns Terrastival? Het Terrastival vindt plaatst op zaterdag 1 en zondag 2 augustus en zaterdag 29 en

MM RECORDS BEELDMERK

Login op je  webshop account